Cea de-a opta ediție a campaniei “Curățăm Constanța Noastră” s-a încheiat, iar rezultatele înregistrate, și de această dată, sunt notabile.

Astfel, potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în cadrul acțiunii, au fost colectate 820 tone de deșeuri și s-au plantat 682 de arbori, 910 arbuști și 50 de metri liniari de gard viu. S-au implicat în campanie 831 de asociații de proprietari, 54 școli și grădinițe, peste 250 de sportivi de la 11 cluburi constănțene, dar și zeci de firme private. De asemenea, au participat la curățenia de primăvară și angajații Serviciului Public de Impozite și Taxe, ai Direcției Generale de Asistență Socială, ai Regiei Autonome de Transport în Comun, ai Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice și ai Primăriei Municipiului Constanța. Toți voluntarii au primit echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

În toate cartierele din oraș au avut loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. S-au executat lucrări de cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au înțeles că doar prin contribuția fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos. „Doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți. Dincolo de scopul practic, campania a urmărit şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Articolul precedentVIDEO| Trafic blocat în Murfatlar pe Drumul Național 3, de o turmă de oi
Articolul următorMisiuni de week-end ale jandarmilor constănțeni