Sute de componente hidro nedeclarate, cu o valoare totală de peste 100.000 de lei, au fost confiscate Portul Constanța Sud Agigea. Bunurile au fost descoperite de polițiștii de frontieră și vameși într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în municipiul București.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră și vameșii constănțeni au verificat, în baza analizei de risc, un container sosit din China, având ca destinație o societate comercială de pe raza municipiului București. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean chinez, în vârstă de 36 de ani, cu reședința pe raza județului Ilfov.

În urma controlului, au fost descoperite 424 de vase de expansiune pentru hidrofor, în valoare de 105.800 de lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în țară. Bunurile au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Articolul precedent„Oferta” FITIC pentru 5 septembrie: teatru pentru toate gusturile!
Articolul următorCod portocaliu de furtună în județul Tulcea