Firme producătoare de mobilă, din domeniul imobiliar, design interior, gresie și faianță, covoare și materiale de construcții din întreaga ţară, vor fi prezente la HOME DECO, în perioada 17 – 20 octombrie 2019, la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia.

Alături de producătorii de mobilă, vor fi prezenţi producători de uşi şi pardoseli din lemn, saltele, şi alte accesorii pentru amenajarea casei cu stil şi eleganţă. Firmele participante provin din Constanţa, București, Buzău, Suceava, Galați, Timişoara, Brăila, Vrancea, Mures, Prahova, Satu Mare, Iași.

Vor fi expuse produse de mobilier din lemn masiv, în special din stejar și rășinoase, cu finisaje și tapițerii deosebite, modele și culori variate (camere de zi, biblioteci, vitrine, bucătării, mese, scaune, bănci, mobilier tapițat, canapele, fotolii etc.).

În premieră, la Home Deco, participă două firme care și-au propus să transforme obiectele de mobilă veche și aparent neutilizabile, în adevarate obiecte de artă unice, cu un puternic impact emoțional.

.

 

Articolul precedentRadu Mazăre cere redeschiderea dosarului în care a fost condamnat la 9 ani de închisoare
Articolul următorIanis Zicu: „Vrem să legăm două victorii”