FC Farul  întâlnește pe ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, în etapa a 11-a a Ligii a 2-a.

Antrenorul Ianis Zicu a declarat la conferința de presă premergătoare meciului, că echipa poate reuși o victorie la Tg Jiu, că poate urca în clasament, apreciind că jucătorii sunt în formă bună.

“Va fi o partidă grea. Ne-am pregătit bine în această săptămână, am avut la dispoziție toți cei 25 de jucători, în afară de Tudor Moldovan, care lipsește până la finalul anului.  Îmi doresc să jucăm bine și să câștigăm. Până la urmă însă, este bine dacă rămânem cu punctele. Dacă vom câștiga după un joc mai puțin bun, nu mă deranjează. În mintea noastră este să avem o evoluție bună, să câștigăm și să legăm două victorii. Campionatul este lung, este important să avem constanță, să obținem puncte la fiecare etapă…. Cred că sunt șanse să urcăm în clasament și, așa cum îi văd pe băieți la antrenament, zi de zi, sunt convins că putem face acest lucru. Este important ca la ora meciului să existe atitudine, determinare și energie pozitivă în cadrul grupului”

Jucătorii sunt optimiști înaintea meciului. “ Avem o deplasare lungă, dar mergem încrezători, să spargem gheața și să câștigăm în deplasare. Vrem să legăm două victorii și și să aducem cele trei puncte la Constanța. Ne-am mai închegat, suntem mai bine decât la începutul campionatului. Este un sezon foarte echilibrat, între primul loc și locul 12 sunt doar câteva puncte. Echipele se vor bate pentru promovare până în ultima etapă și sper să fie și Farul acolo. Pentru asta luptăm la fiecare meci” a declarat Alexandru Stoica.

Articolul precedentStil și eleganță la Home Deco
Articolul următor57 de cabinete medicale școlare vor fi renovate și modernizate