Festivalul multisportiv Corporate Games, desfășurat în 28 țări de pe cele 5 continente, continuă tradiția începută anul trecut și aduce un eveniment deosebit la Constanța.

Summer Corporate Games va cuprinde întreceri la 11 sporturi: fotbal și volei pe plajă, Dragon Boat, bowling, tenis de câmp, tenis de masa, biliard, tir, fotbal 6, alergare și înot, la care se vor putea înscrie echipe formate din angajații companiilor dar şi prietenii și familiile acestora, conform sloganului : Open to all for the benefit of all !

Sâmbătă 25 august dimineaţa vor începe întrecerile la tir, fotbal, bowling, biliard, tenis de masa,volei, alergare, Dragon Boat şi tenis de câmp, iar duminică continuă cu  înot şi finalele celorlalte sporturi. In premiera in acest an este padbol, noul sport care cucereste Romania. Firmele cu cele mai bune rezultate vor fi premiate cu Trofeele Corporate Games, celebrând victoria spiritului de echipă.

Corporate Games în România a ajuns la cea de a XIX-a ediţie şi își propune să continue cei 30 de ani de istorie ai comunității Worldwide Corporate Sport și să îi antreneze în competiție pe toți pasionații de sport, conduși de fair play și de spiritul de echipă.

Pentru spectatori şi fani intrarea este gratuită

Articolul precedentCerșetor amendat de polițiștii locali din Constanța; El a rămas și fără banii cerșiți
Articolul următorSpectacol la Gala K1 România – China