Un bărbat care practica cerșetoria în fața unui complex comercial din Constanța a fost amendat, miercuri, de polițiștii locali constănțeni, care i-au confiscat acestuia și banii pe care îi primise prin mila oamenilor.

Polițiștii locali din cadrul serviciilor operative de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru depistarea celor care apelează la mila publică în municipiul Constanța.

Astfel, miercuri, în jurul orei 16.00, polițiștii au depistat un bărbat în vârsta de 59 de ani, din județul Ialomița, care exercita acte de cerșetorie pe domeniul public în zona unui centru comercial de pe strada Ștefan cel Mare din Constanta. Poliţiştii locali i-au aplicat acestuia o amendă contravențională, în valoare de 250 de lei, și, în plus, i-au confiscat și cei 139,90 lei, proveniți din cerșetorie.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța, SPUNE STOP CERȘETORIEI!, și să nu mai dea curs cererilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat”, spun polițiștii locali constănțeni.

Articolul precedentCJC are în vedere crearea a două rute alternative pentru sudul litoralului
Articolul următorStart Summer Corporate Games la Constanța