Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce persoane necunoscute au spart în mai multe rânduri o cafenea aflată în incinta Universității Ovidius, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Potrivit IPJ Constanța, prima faptă s-a petrecut în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, când persoane neidentificate au pătruns, prin forțarea ușii de acces tip termopan, în cafeneaua respectivă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care două laptop-uri, un telefon mobil, o suma de bani și mai multe doze cu energizant. Ulterior, în urma cercetării la fața locului, cele două laptop-uri și telefonul mobil au fost găsite abandonate în interiorul campusului.

A doua faptă s-a petrecut pe data de 3 decembrie, în jurul orei 02.45, când o persoană neidentificată a pătruns în incinta respectivului punct de lucru al aceleiași societăți comerciale din cadrul respectivului campus, fără a sustrage niciun bun din interior.

Polițiștii constănțeni desfășoară cercetări specifice pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a făptuitorilor.

Articolul precedentAmbulanță implicată într-un accident rutier
Articolul următorStrada București a intrat în proces de reabilitare și modernizare!