Primăria Municipiului Constanța a început lucrările de decopertare a asfaltului pe strada București, tronsonul cuprins între strada Th. Burada și bulevardul Al. Lăpușneanu.

De asemenea, tot pe strada București, pe tronsonul cuprins între strada Garofiței și Avram Iancu, se demontează bordurile iar pe tronsonul cuprins între Th. Burada și Al. Lăpușneanu, trotuarele au fost deja pregătite, urmând să se toarne covorul asfaltic atunci când vremea o va permite.

Strada București a intrat în proces de reabilitare și modernizare! Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început lucrările de decopertare a asfaltului pe strada București, tronsonul cuprins între strada Th. Burada și bulevardul Al. Lăpușneanu. De asemenea, tot pe strada București, pe tronsonul cuprins între strada Garofiței și Avram Iancu, se demontează bordurile iar pe tronsonul cuprins între Th. Burada și Al. Lăpușneanu, trotuarele au fost deja pregătite, urmând să se toarne covorul asfaltic atunci când vremea o va permite. Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.Vă mulțumim pentru înțelegere.#PrimariaConstanta#Constanta

Publicată de Primăria Constanța pe Marţi, 4 Decembrie 2018

Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Articolul precedentSpargeri date la Universitatea Ovidius din Constanța
Articolul următorIndustria Maritimă se pregătește pentru o nouă eră. Navele autonome