Șoferul care, duminică dimineață, a fugit de la locul faptei după ce a accidentat mortal un tânăr de 22 de ani, pe o stradă din Constanța, s-a predat la Poliție.

Potrivit polițiștilor constănțeni, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal de duminică dimineață, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-a prezentat, în jurul orei 15.30, la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde este audiat în prezent. Bărbatul are vârsta de 32 de ani și este din Constanța. „Este audiat în prezent. Declarațiile sale fac obiectul unui dosar penal ce va fi instrumentat de către polițiști sub coordonarea unui procuror”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursele citate au precizat că bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 04.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului. „Un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoana neidentificata încă, l-a accidentat mortal pe tânărul în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. Potrivit acestora, tânărul ar fi traversat prin loc nepermis șoseaua Mangaliei.

Articolul precedentVIDEO/ Vagoane cu cărbuni cuprinse de flăcări într-o gară din județul Constanţa
Articolul următorSute de constănțeni, amendați în week-end de polițiștii locali