Polițiștii locali constănțeni au acționat  la sfârșitul săptămânii trecute pentru menținerea ordinii publice și combaterea fenomenului infracțional și contravențional pe raza municipiului Constanța. Au fost aplicate astfel 320 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 71.125 de lei.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locala Constanța, cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru apelarea la mila publicului, consum de alcool în locuri publice, fumat în locuri în care acesta era interzis, încălcarea unor norme de conviețuire socială prin deranjarea vecinilor, pentru opriri sau staționări neregulamentare, persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport în comun; sau neplata parcării prin sms de pe raza municipiului Constanța.

De asemenea, luni dimineață, polițiștii locali împreună cu lucrători ai unei firme de salubrizare au acționat pe Valea Portului în zona Poarta 5, în scopul igienizării zonei și menținerii unei permanente stări de curățenie după ce mai multe persoane din localitățile constănțene Cobadin și Castelu își improvizaseră adăposturi pe un teren viran din apropiere. Persoanele în cauză au fost identificate și sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.200 lei.

De asemenea, li s-a recomandat să se deplaseze către localitatea de domiciliu, iar zona în care își montaseră locuințele improvizate a fost igienizată de reprezentanții firmei de salubritate și adăposturile provizorii au fost dezafectate.

Articolul precedentȘoferul care a omorât un pieton și a fugit s-a predat la Poliție
Articolul următor„Metoda accidentul” face noi victime la Constanța