O femeie și cei doi complici ai ei au fost reținuți de polițiști după ce au incendiat o societate comercială din comuna Ion Corvin.

Potrivit polițiștilor, în urma cercetărilor săvârșite în cazul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere prin incendiere, polițiștii din cadrul postului de Poliție Ion Corvin, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și polițiștii orașului Băneasca, au identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 50 de ani, din județul Constanța, bănuite de comiterea faptei. „Astfel, la data de 24 mai, o femeie, în vârstă de 50 de ani, ar fi instigat la distrugere prin incendiere a unei societăți comerciale din localitatea Ion Corvin, doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani”, au precizat polițiștii constănțeni.

Cele trei persoane au fost reținute, la data de 4 iunie, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în Arestul IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentMandat european de arestare, pus în executare de poliţiştii constănțeni
Articolul următorCN APM SA Constanța: Traficul de pasageri va reveni în portul Constanța