Simona Halep și antrenorul ei Darren Cahill nu vor mai colabora din 2019. Australianul și-a motivat decizia prin probleme personale.

„Aș vrea să anunț că Simona și cu mine nu vom mai continua parteneriatul în 2019, din motive pur familiale din partea mea. După ce am analizat și am discutat îndelung și după mulți ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum, departe de familie, am decis să iau o pauza de 12 luni de la antrenorat, pentru a fi mai mult timp acasă. Copiii mei încep etape importante din viața lor – ultimul an de liceu, pregătiri pentru facultate și sport, toate acestea consumă foarte mult timp” a scris fostul antrenor al Simonei pe contul său de Instagram.

După ce Cahill a scris pe contul său de Instagram că va încheia colaborarea cu tenismena din Constanța, Simona a ținut să îi mulțumească antrenorului cu care a atins culmile succesului.

„Îți mulțumesc Darren pentru toată munca și suportul incredibil din ultimii 4 ani. Am fost norocoasă să te am ca antrenor și ce parcurs am avut împreună! Îți doresc ție și familiei tale toate cele bune și sunt sigură că ne vom revedea în curând!”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare

Foto Simona Halep/Instagram

 

Articolul precedentMiniştrii român şi canadian ai apărării au vizitat Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu
Articolul următorCostumul românesc de patrimoniu. Centenar de tradiție și continuitate