Liberalii constănțeni susțin că primarul Decebal Făgădău nu are specialiști cu viziune în Primăria Constanța și „apelează la politrucii lui Nicușor Constantinescu”, făcând referire la numirea fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, în Consiliul de Administrație al RAEDPP.

Ei spun că recenta cooptare în schema de conducere a primăriei a apropiaților lui Nicușor Constantinescu arată clar că „Decebal Făgădău doar mimează rolul de primar”. „Observăm că deciziile le iau alții, iar cei care au condus dezastruos Constanța, din 2000 și până în prezent, fac același lucru și acum printr-un edil a cărui unică preocupare este să participe la protocoale cu diferite oficialități și să apară sporadic la evenimente care nu au ca scop creșterea calității vieții în Constanța și reclădirea orașului după guvernarea măzăristă”, precizează, într-un comunicat de presă, coordonatorul politic al Organizației Municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Potrivit lui Bourceanu, acest lucru demonstrează că Decebal Făgădău este un primar izolat, „un primar care este decuplat de realitățile Constanței” și care se înconjoară de oameni care „au participat alături de Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu la distrugerea economică a orașului”, dar și la decăderea acestui județ. „Pentru că apelează la oamenii de casă ai lui Nicușor și Mazăre, este clar că Decebal Făgădău nu reprezintă o soluție viabilă pentru Primăria municipiului Constanța”, a mai declarat Bourceanu.

În același comunicat, liberalii în acuză pe primarul Decebal Făgădău că, fără un Plan Urbanistic General reglementat și actualizat în detaliu și un Registru al spațiilor verzi, Constanța este printre ultimele orașe din țară la acest capitol, numindu-l „arhitectul distrugerii spațiilor verzi din acest oraș”.

„Îl avertizez pe Decebal Făgădău că modul în care gestionează problema spațiilor verzi din oraș este unul dezastruos și nu respectă reglementările legale în vigoare. În acest ritm, până la sfârșitul acestui mandat, primarul Făgădău va reuși, din păcate, să distrugă toate spațiile verzi din Constanța”, a mai spus Septimiu Bourceanu.

Articolul precedentPolițiștii constănțeni s-au alăturat unei campanii pentru prevenirea fraudelor pe internet
Articolul următorNumai o săptămână până la cel mai așteptat festival de pe plajă din România, NEVERSEA