constanta5

Reprezentanții Biroului Iluminat Public din cadrul Primăriei Municipiului Constanța taie stâlpii de pe bulevardul Mamaia, tronson cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân.

Demontarea stâlpilor a început după ce, în urmă cu mai bine de o lună, operatorii de rețele de comunicații au tăiat cablurile aeriene introduse anterior în subteran.

Lucrările se derulează în cursul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier. Până în acest moment au fost tăiați 24 de stâlpi, urmând ca până la sfârșitul săptămânii să fie dezafectați toți cei 48 de stâlpi de pe tronsonul amintit.

tăiere stâlpi pe bd Mamaia

Se taie stâlpii de beton care au fost eliberaţi de cabluri de pe bulevardul Mamaia. Reprezentanţii Biroului Iluminat Public din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa taie stâlpii de pe bulevardul Mamaia, tronson cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân. Lucrările se derulează în cursul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier. Până în acest moment au fost tăiați 24 de stâlpi, urmând ca până la sfârșitul săptămânii să fie dezafectați toți cei 48 de pe tronsonul amintit.Demontarea lor a început după ce, în urmă cu mai bine de o lună, operatorii de rețele de comunicații au tăiat cablurile aeriene introduse anterior în subteran. Facem un apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile pe trotuare în zona menționată, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!Vă mulțumim pentru înțelegere!#constantafrumoasa#PrimariaConstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 20 martie 2019

„Facem un apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile pe trotuare în zona menționată, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Articolul precedentPeste 100 de amenzi pentru viteză, date într-o singură zi de polițiștii constănțeni
Articolul următorArtistul hiturilor cu miliarde de vizualizări, DJ Snake vine în vară, la NEVERSEA