Peste 100 de amenzi pentru viteză au fost acordate, într-o singură zi, de polițiștii constănțeni, în urma aplicării unor radare în cascadă pe DN 22.

Polițiștii structurilor rutiere din cadrul IPJ Constanța și IPJ Tulcea, au desfășurat, luni, în baza planul de acțiune comun, activități pentru creșterea siguranței în trafic. Scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranța participanților la trafic.

În urma acțiunii, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Constanța au aplicat 121 de sancțiuni contravenționale, dintre care 108 la nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute opt permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Articolul precedentFOTO| Neatenția la volan. Trei mașini avariate și două persoane rănite
Articolul următorSe taie stâlpii de beton care au fost eliberați de cabluri de pe bulevardul Mamaia