Cinci persoane au fost trimise în judecată de procurorii constănțeni, în cazul conflictului izbucnit la mijlocul lunii august în parcarea Clubului EGO din Mamaia. Atunci, un scandal urmat de focuri de armă s-a petrecut în parcarea clubului, o persoană fiind transportată la spital, dar după ce a fost lovită de o mașină.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în dimineața zilei de 16 august, în fața clubului EGO din stațiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club. Unul dintre membrii grupărilor o hărțuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări, ceea de a dus la un haos generalizat soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane. În timpul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deținute în mod neautorizat.
La un moment dat, unul dintre indivizi a scos o armă neletală și a tras un foc în plan vertical, apoi trei dintre ei au urcat într-o mașină și au luat-o și pe fată cu ei, cu forța. Cel de-al patrulea a fost uitat în afara autoturismului, iar când șoferul a vrut să plece în viteză, l-a și lovit din greșeală cu autoturismul. Cei trei fugari au fost prinși în aproximativ 30 de minute, la Năvodari, fiind duși la audieri. Cel de-al patrulea a fost transportat la spital, în stare stabilă, dar a avut nevoie de aproximativ 100 de zile de îngrijire.

În urma acestui scandal, cinci persoane au fost trimise în judecată, trei dintre ele în stare de arest preventiv, iar celelalte două, sub control judiciar. Între acuzațiile ce li se aduc se numără tâlhărie calificată, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lipsire de libertate în mod ilegal și complicitate la lipsire de libertate, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, părăsirea locului accidentului și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articolul precedentTSD Constanța: „Gabriel Petrea nu mai reprezintă tinerii social democrați constănțeni”
Articolul următorRaport de monitorizare a plajelor: 2019, cel mai murdar an de până acum!