Fotbalistul de la Chindia Târgoviște, Mihai Voduț, a primit astăzi (2 decembrie 2019) o sentință uluitoare, pentru toată lumea, din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Nu mai are voie să joace fotbal pentru doi ani de acum înainte. În plus trebuie să plătească și o amendă uriașă, de 300.000 de lei. Sancțiunea vine ca urmare a faptului că Voduț a jucat la pariuri, mizând chiar pe un meci în care era și el parte.

Sentința dată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fobal a venit ca o ghilotină pentru clubul Chindia Târgoviște, club ce trece printr-o mperioadă extrem de dificilă, din perspectiva rezultatelor sportive. După o serie de amânări sentința celor de la FRF a fost următoarea, în ceea ce îl privește pe Mihai Voduț.

Imagine

„Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva , În baza art. 60 alin. 5 din Regulamentul Disciplinar se sancționează pârâtul Voduț Mihai cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și obligarea la plata unei penalități sportive în cuantum de 300.000 de lei. Executorie în ce privește penalitatea sportivă și executarea sancțiunii interzicerii oricărei activități legate de fotbal începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul art. 117 alin. 2 din Regulamentul Disciplinar.”

Imagine

Mihai Voduț ar fi pariat pe un bilet cu o miză de 100 de lei pe care se afla și meciul Viitorul – Astra 1-0, după imaginile publicate de fosta sa iubită, pe vremea când evolua la Viitorul Constanța.

După ce scandalul a fost făcut public  Viitorul Constanța s-a dezis imediat de jucătorul său, dorind să se delimiteze de astfel de comportamente nesportive, chiar dacă atunci a fost vorba doar despre o bănuială. Ulterior, Mihai Voduț a evoluat în Israel și a venit liber de contract la Chindia Târgoviște (vara 2019), club ce l-a legitimat în ciuda problemelor cunoscute, ce încă nu erau tranșate. Deocamdată nu există nicio reacție din partea clubului Chindia Târgoviște.