Poliția a intervenit joi, 20 septembrie, la un scandal pe strada Poporului,izbucnit, în urma unei altercații în trafic.  În urma unei tamponări  doi șoferi s-au luat la bătaie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i despărți. Potrivit martorilor unul dintre agresori a folosit un pistol Airsoft.

În urma altercației au fost transportate la spital două victime. O femeie care prezenta o lipotimie și un bărbat cu traumatism facial. Ambii conștienți, stabili, transmite SAJ Constanța.

Cercetarile sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente.

UPDATE

Potrivit IPJ Constanța  între doi conducători auto, cu varste de 39 ani, respectiv 43 de ani, a avut loc un conflict spontan pe strada Poporului, la intersecția cu strda 8 Martie, din Constanța. Cei doi bărbați s-au agresat reciproc, în conflict fiind implicate și alte două persoane, pasagere într-un autoturism. Una dintre persoane avea asupra un pistol Airsoft, marca Walther, de 6 mm, cu care ar fi lovit în zona feței pe un conducător auto și unul dintre pasageri, o femeie in varsta de 36 de ani. Bărbatul care deținea pistolul nu poseda documente de proveniență pentru pistolul în cauză, fiind sancționat cu suma de 2500 de lei.

 

Articolul precedentVIDEO| Sacrificarea porcilor din gospodăriile de la Horia a început
Articolul următorConstănțean reținut pentru violuri și tâlhării, comise anul trecut în Grecia