Un constănțean, urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni de viol și tâlhărie comise în Grecia, a fost reținut de polițiști, la domiciliul său din Cernavodă. Faptele au fost comise în Atena, în cursul anului trecut, victima fiind o femeie din Cernavodă.

Astfel, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat, miercuri, un bărbat, de 28 de ani, din orașul Cernavodă, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Grecia. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a adulților pe teritoriul Greciei. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi acuzat de comiterea a două infracțiuni de viol și a trei tâlhării, victima fiind o femeie din Cernavodă.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Constanța. În cursul zilei de astăzi el va fi prezentat Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile grecești.

Articolul precedentScandal în stradă sub privirile trecătorilor. Persoane atacate cu pistolul
Articolul următorHC Dobrogea Sud joacă duminică, 23 septembrie cu AHC Dunărea Călărași