Lucrările de punere în siguranță a Cazinoului din Constanța vor începe pe 22 octombrie, urmând să fie realizate de companie privată.

„Lucrările de punere în siguranță, de primă urgență, vor începe pe data de 22 octombrie și vor fi realizate într-un parteneriat încheiat între municipiul Constanța și o companie. (…)Lucrările le vom finaliza, așa cum am promis, de Ziua Dobrogei (14 noiembrie)”, a declarat, luni, primarul Decebal Făgădău.

El a anunțat că reabilitarea Cazinoului se va face inclusiv cu restauratori ce vor munci „pro bono”, iar costurile finale vor depăși, „probabil”, 11 milioane de euro. „Am avut o întâlnire foarte bună cu Asociația Restauratorilor din România și am încredere că de data aceasta proiectul de reabilitare și de restaurare al cazinoului din Constanța va fi unul plin de succes. Foarte mulți oameni de specialitate și-au arătat disponibilitatea de a lucra pro bono. Este o lucrare ce va rămâne în CV-ul oricărui specialist. (…)Se vor aproba și noii indicatori tehnico-economici pentru că, vă dați seama, față de cei aprobați în februarie 2015, doar dacă luăm cursul leu-euro, s-a schimbat valoarea. Probabil va crește, nu va fi doar 11 milioane de euro, probabil va fi mai mult”, a mai declarat primarul Decebal Făgădău.

Articolul precedentCum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi
Articolul următorArestat preventiv pentru că a condus băut; Bărbatul era recidivist!