Un bărbat din Constanța a fost arestat preventiv după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism în stare de ebrietate. Bărbatul era recidivist, având o condamnare cu suspendare pentru același gen de fapte.

Potrivit polistililor constănțeni, duminică seară, la ora 19.20, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, a fost oprit pentru control în timp ce conducea o autoutilitară pe Bulevardul 1 Mai. Acesta a fost observat de un echipaj de la Biroul Rutier în timp ce circula haotic. Bărbatul, care emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru a i se preleva probe biologice, unde de asemenea a refuzat testarea. Inițial, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar luni a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Polițiștii spun că șoferul în cauză este recidivist, fiind în perioada termenului de încercare pentru o durată de 3 ani, deoarece în luna noiembrie 2016 a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 4 luni închisoare cu suspendate tot pentru conducere în stare de ebrietate.

Articolul precedentSăptămâna viitoare încep lucrările de punere în siguranță a Cazinoului
Articolul următorMotociclete noi pentru polițiștii constănțeni