FC Viitorul a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Hermannstad din cadrul etapei a 8-a a Ligii I 2018/2019. Partida se va disputa  pe stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” , luni 17 septembrie 2018, de la ora 21.00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 lei la tribuna I, 20 lei – tribuna a II-a, 10 lei la peluza I şi peluza a II-a. Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, va fi 4 bilete

În ziua programării meciului, la stadionul „Central” se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 18.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

La meciul FC Viitorul – FC Hermannsta clubul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur – retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) – Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni (17 septembrie 2018), la orele 19.45 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

 

Articolul precedentUltimul week-end cu autobuzele liniei estivale CiTy Tour
Articolul următorFOTO| „Picături de istorie”, teatru labirint, în centrul vechi al Constanței. Intrarea este liberă