La data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 40 de ani, care se afla pe strada Castanilor din orașul Ovidiu, în dreptul imobilului în care locuiește fratele său.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că, în luna decembrie a anului 2022, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, pentru 6 luni, împotriva bărbatului de 40 de ani, obligându-l să evacueze locuința și să păstreze o distanță de 100 de metri de domiciliu, cât și de fratele său.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea, în fomă continuată (3 acte materiale), de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentZiua și avaria. Constănțeni fără apă caldă și căldură
Articolul următorAu urcat băuți la volan, dar au avut parte de o întâlnire nedorită