Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Constanța, conducând fără permis sau după ce au consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism având o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat,

O patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Secției 3 și jandarm al I.J.J. Constanța, a identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta