Un bărbat din județul Constanța a fost reținut de poliţişti după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de fosta sa iubită, pe care a lovit-o și amenințat-o.

Potrivit Poliției Județene Constanța, polițiștii din comuna Târgușor s-au sesizat din oficiu asupra nerespectării unui ordin de protecție emis de Judecătoria Constanța în cazul unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitate. Beneficiara ordinului de protecție este fosta sa concubină, în vârstă de 35 de ani, tot din Târgușor. Oamenii legii au stabilit că cei doi s-au întâlnit și, în ciuda ordinului de protecție, bărbatul a amenințat-o şi a lovit-o pe fosta sa iubită.

După administrarea probatoriului, polițiștii constănțeni au luat decizia de a-l reține pentru o perioadă de 24 de ore pe agresor, acesta fiind dus în Arestul IPJ Constanța. În cursul acestei zile el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea unui ordin de protecție, loviri și alte violențe și amenințare, dar și conducere fără permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, ultimele două infracţiuni la regimul rutier fiind conexate în acest dosar.

Articolul precedentFOTO| FC Viitorul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României
Articolul următorTraficul rutier va fi blocat la noapte în intersecția de la Soveja