Un bărbat a fost reținut de polițiștii constănțeni după ce, luni seară, a încercat să fure din cutia milei dintr-o biserică din Pecineaga, iar apoi a vrut să spargă un magazin alimentar. El nu a reușit niciuna dintre fapte, astfel că este cercetat numai pentru tentativă la furt calificat.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Moșneni – județul Constanța, este suspectat a fi autorul a două infracțiuni de tentativă la furt calificat, ambele petrecute pe raza localității Pecineaga.

Prima faptă ar fi comis-o luni seară, în jurul orei 21.00, când a încercat să sustragă bunuri din biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe din Pecineaga. „Nu a reușit să intre în biserică pentru că nu a reușit să deschidă ușa din lemn masiv. S-a lăsat păgubaș după ce a încercat de mai multe ori să forțeze ușa, plecând spre magazinul alimentar”, spun polițiștii.

Astfel, a doua faptă a fost comisă câteva ore mai târziu, în jurul orei 22.50, când a încercat să sustragă bunuri dintr-un magazin alimentar din aceeași localitate.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Articolul precedentSe face tromboliză la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța
Articolul următorFOTO| Acord de înfrățire între Județul Constanța și Cantabria din Spania