Un constănțean a fost reținut de polițiști după ce a atacat mai multe femei în vârstă, cărora le smulgea cerceii din urechi. Bărbatul, care este recidivist, fiind condamnat tot pentru tâlhărie, ajungea în Constanța cu microbuzul și își ataca victimele în locuri înguste, cu vegetație bogată.

Potrivit polițiștilor constănțeni, agresorul, în vârstă de 47 de ani, din orașul Hârșova, județul Constanța, a atacat în cursul săptămânii trecute, în zona Piața Tomis III din municipiul Constanța, trei femei în vârstă, cărora le-a smuls cerceii din urechi, iar apoi a fugit. Bărbatul alegea zone cu multă vegetație și cu multe alei, unde putea să dispară înainte ca victima să ceară ajutor.

Agresorul pleca din orașul Ovidiu, cu mijloace de transport în comun, ajungea în zona autogării din piața Tomis III, de unde pornea pe străzile din apropiere în căutarea unor victime.

Bărbatul ieșise recent din penitenciar, unde ispășea o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani, pentru comiterea unor infracțiuni de tâlhărie, și a fost eliberat condiționat după ce executase numai jumătate din pedeapsă. El a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, iar marți va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Articolul precedentConstănțean sancționat după ce a fost prins aruncând gunoaie pe un teren viran
Articolul următorNave maritime și fluviale, la un exercițiu cu trageri de artilerie pe Dunăre