Pentru asigurarea ordinei și siguranței locuitorilor din municipiul Constanța, politistii locali au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cerșetoriei.

În cursul zilei de 10.06.2018, polițiștii locali din Constanța au depistat 5 persoane care apelau la mila publicului în zonele lăcașelor de cult,biserici și cimitire. Echipajele poliției locale au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare totala de 200 lei, dispundu-se și confiscarea banilor proveniți din exercitarea faptelor antisociale.

Tot  în cursul zilei de 10.06.2018, polițiștii locali au identificat o persoană majoră care cerșra în zona Mircea Cel Batran-Biserica Greacă din Constanța, cerând bani , folosindu-se de prezența unui minor. În acest caz s -a demarat procedura sesizării  instituției abilitate, întrucat fapta intrunea elementele constitutive ale infractiunii ” folosirea unui minor in scop de cerșetorie”. Persoana a fost predată secției de poliție.

Constănțenii sunt rugați să se alăture campaniei D.G.P.L Constanta:” Spune stop cerșetoriei!”,  să nu mai dea curs cererilor unor astfel de persoane, pentru a se putea eradica acest fenomen.

Articolul precedentVIDEO| Adolescent înghițit de valuri la Corbu. Scafandrii îl caută
Articolul următorDuminică neagră la Constanța, doi bărbați au murit înecați, iar un copil a fost dat dispărut