Poliţiştii locali constănțeni au continuat în ultimele două săptămâni activitățile specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat de garaje, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau, după caz, pentru aducerea terenului la starea inițială.

În acest sens, în perioada 26 noiembrie – 05 decembrie, au fost desființate 18 garaje din municipiul Constanța, aflate în zona Faleză Nord, pe strada Unirii și pe aleile Timonei, Albăstrelelor și Albatrosului.

„Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța. Pe această cale, facem apel la persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia în funcție de caz”, spun reprezentanții Poliției Locale.

Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1.000-100.000 lei și cu măsura complementară de desființare.

Articolul precedentTrei autoturisme de lux semnalate ca fiind furate, descoperite la Constanța
Articolul următorJandarmii constănțeni merg la meciul de fotbal dintre Dunărea Călărași și Astra Giurgiu