Accident grav în care a fost implicat un polițist de la Secția 6 Cernavodă, a avut loc între Seimeni si Dunarea. Polițistul era în misiune cu mașina de serviciu, „coșciuge pe patru roți, vechi de 10 – 12 ani, care în medie au peste 250000 de km parcurși” spune Vasile Zelca liderul de sindicat al polițiștilor constănțeni. Polițistul a fost dus la Spitalul Județean Constanța și operat, având fracturi de femur și mandibulă.

Potrivit IPJ Constanța „Accidentul rutier a avut loc pe DJ 223. Conducătorul auto, agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Seimeni, în vârstă de 48 de ani, se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenție 112. Acesta a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.”

Vasile Zelca, liderul de sindicat al polițiștilor constănțeni susține că „Incompetența tuturor guvernelor și a miniștrilor care au condus și conduc acest minister, își face din nou văzută fața hâdă și își ia partea leului, dar nu din rândul acestor incompetenți, ci din randul celor care muncesc și se străduiesc din răsputeri să își facă datoria. Dacă această autospecială, dacă aceasta “TARGA” ar fi avut airbag-uri, poate că al nostru coleg ar fi fost mai bine acum. Cert este că, la câtă incompetenta există în “stratosfera” care se mai numește și MAI, sunt aproape convins că va mai curge mult sânge de polițist până când cineva va catadicsi să aducă situația noastră, a polițiștilor, la stadiu de NORMAL”.

Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Constanța transmite în final  „Mulțumim vremelnicului ministru Carmen Dan pentru „siguranța”ce o asigură angajaților din subordine” și îî face o propunere „ folosiți dumneavoastră la deplasări o autospecială din 2005 – 2006, ruginită și cu vreo 250.000 și vedeți cum vă descurcați.”

 

Articolul precedentRazie de amploare la Constanța.Iată ce au găsit polițiștii
Articolul următorTrafic blocat pe strada Călugăreni, din cauza unei avarii RAJA