babu_dumitru

Consilierii locali ai PNL Constanța cer demisia viceprimarului Dumitru Babu. „A sosit momentul ca Dumitru Babu să își facă bagajele și să plece din clădirea administrației locale constănțene și dintr-o funcție pe care a onorat-o cu realizări ZERO”, aceasta fiind problema ridicată de liberalii de la malul mării, aceștia precizând, într-un comunicat de presă că actualul viceprimar nu s-a implicat în gospodărirea și administrarea orașului așa cum ar fi trebuit.

Vă prezentăm, mai jos, comunicatul integral transmis de PNL Constanța.

„Potrivit legii, “demnitatea de viceprimar este o funcție eminamente politică, cei care ocupă aceste funcții fiind consilieri locali agreați de majoritatea politică constituită în cadrul consiliilor locale, care le acordă votul pe criterii preponderent de natură politică. Consiliul local poate revoca sau retrage încrederea acordată viceprimarului în funcție.”

A sosit momentul ca Dumitru Babu să își facă bagajele și să plece din clădirea administrației locale constănțene și dintr-o funcție pe care a onorat-o cu realizări ZERO.

Dumitru Babu a fost unul dintre cei mai absenți și inutili viceprimari din istoria Constanței.

În cazul in care actualul viceprimar se simte jenat să plece de bunăvoie, noi, consilierii locali PNL am considerat că ar fi bine să îl ajutăm.

Drept urmare, am depus astăzi la Secretariatul Consiliului Local Constanța, proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcție a viceprimarului Municipiului Constanța, Dumitru Babu.

Este un document asumat de TOȚI consilierii locali ai Partidului Național Liberal. Conform legii, ”Schimbarea din funcție a viceprimarului se poate face de consiliul local, prin hotărâre adoptată cu votul a două treimi din numărul consilierilor în funcție, la propunerea motivată a primarului sau a unei treimi din numărul consilierilor locali în funcție.”

Cred că acest oraș trebuie să fie condus de oameni implicați în gospodărirea și administrarea orașului, activi și hotărâți”.

Articolul precedentNeversea. Cum îți faci check-in online și cum plătești la festival
Articolul următorSimona Halep, victorie fără probleme la Eastbourne