Litoralul are în 2019 trei plaje după standarde internaţionale, cu certificat „Blue Flag”, în stațiunile Mamaia și Năvodari.

Vega Vintage Beach Mamaia, Phoenicia Beach Năvodari și Marina Regia Beach Năvodari sunt certificate Blue Flag, acordate de Fundația Mondială de Educatie pentru Mediu (FEE) plajelor care îndeplinesc criteriile legate de calitatea apei, siguranță, educație, informații și managementul mediului  şi garantează, o bună amenajare şi servicii de înaltă calitate.

Plajele sunt supravegheate de salvamari echipați corespunzător între 7-20, dispun de căi de acces pentru persoane cu dizabilități și locuri amenajate pentru sporturi de plajă sau de apă și interzic accesul autoturismelor. Grupuri organizate de copii și tineri participă în proiecte cu teme ecologice și desfășoară activități cu scopul de a inspira turiștii să fie mai atenți la păstrarea curățeniei zone a

Prețul mediu pentru o noapte într o cameră dublă a unui hotel de trei sau patru stele în timpul sezonului estival este la Mamaia de 139,99 de euro iar la Năvodari 122,32 euro.

Articolul precedentTenismenul Sebastian Gima, dublu campion național la U18
Articolul următorAnchetă la o creșă din Năvodari după ce doi copii ar fi fost agresați de îngrijitoare