politie4

Polițiștii constănțeni au început cercetările la o creșă din Năvodari după ce două îngrijitoare au fost acuzate de părinții că le-ar fi agresat fizic și verbal copiii.

Faptele au ieșit la iveală după ce un părinte îngrijorat a montat un sistem de înregistrare audio, fiind înregistrate două dintre îngrijitoare care îi agresează verbal pe copii. Părinții au mers la poliție, iar în cauză s-au început cercetările pentru purtare abuziva, deocamdată in rem.

„Doi dintre copiii înscriși la o creșă din orașul Năvodari ar fi fost agresați fizic și verbal de către două dintre angajatele unității”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Județului Constanţa. Potrivit acestora, copiii au vârste puțin peste doi ani și jumătate. „Se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Constanța.

De asemenea, cazul a ajuns și în atenția Primăriei Năvodari, de care aparține creșa respectivă. Primarul localității, Florin Chelaru, a precizat că în cursul acestei zile se va constitui o comisie care va analiza situația și va lua măsuri, dacă acestea se impun.

Articolul precedentPlaje „Blue Flag” pe litoralul românesc
Articolul următorMotivele florale – tematica lunii mai la Muzeul de Artă Populară Constanța