Mai mulți suporteri au fost prinși cu materiale pirotehnice la meciul  Farul Constanța – C.S. Universitatea Craiova. Un tânăr avea ascunse în lenjerie trei petarde.

„Luni, 06 februarie, a.c., pe timpul accesului în arena Academia de Fotbal ,,Gheorghe Hagi”,jandarmii, au depistat un tânăr de 22 de ani care aveau ascunse în lenjeria intimă un număr de 4 petarde. De asemenea, alți 2 tineri de 20, respectiv 21 de ani, au fost depistați având ascunse în compartimente speciale al rucsacului un număr de 3 torțe pe care intenționau să le folosească în incinta stadionul pe timpul desfășurării meciului,” transmite Grupatra de Jandarmi Tomis.

Materialele pirotehnice au fost confiscate şi au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor penale,

Jandarmii reamintesc  suporterilor că, în conformitate cu prevederile Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani și dispunerea faţă de învinuit ori inculpat a măsurii de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani.”

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentWeekend cu jocuri în curtea din spate la Sala Studio a teatrului constănțean
Articolul următorHoroscopul banilor pentru săptămâna 6-12 februarie. Zodia care se îmbogățește peste noapte