Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Tulcea au surprins doi bărbați în timp ce furau pește din plasele din incinta amenajări piscicole Dranov.

În data de 29.06.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul amenajării piscicole Dranov, județul Tulcea, mai multe persoane extrag cantități importante de pește din lacul Dranov. La fața locului au depistat doi bărbați în timp ce încărcau în două ambarcațiuni, peștele capturat.

În urma verificării s-a stabilit faptul că este vorba de coi cetățeni români, în vârstă de 33 de ani, respectiv 21 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea. De asemenea, în ambarcațiunile acestora au fost descoperite 80 de plase de pescuit cu fir textil și 620 kilograme de peşte, din speciile crap, somn, șalău, plătică şi caras, în stare proaspătă.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar plasele de pescuit și ambarcațiunile au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

Articolul precedentȘcoală de Vară la Universitatea Ovidius din Constanța
Articolul următorAmenzi usturătoare date de polițiști în Satul de Vacanță