Peste 200 de locuri de parcare au fost create în cartierul Inel 2, în zona cuprinsă între străzile Solidarității, Dumitru Marinescu și Prieteniei, după ce 100 de garaje au fost desființate în perioada ianuarie – martie.

Primăria Municipiului Constanța a marcat locurile, le-a numerotat și a asfaltat apoi aleile dintre blocuri, astfel că acum locuitorii din zonă, dar și cei care își duc copiii la creșa, grădinița și școala din apropiere, au unde să își parcheze mașinile.

100 de garaje au fost desființate în perioada ianuarie-martie în cartierul Inel 2, zona cuprinsă între străzile Solidarității, Dumitru Marinescu și Prieteniei, iar în locul lor au fost create peste 200 de locuri de parcare. Primăria Municipiului Constanța, prin S.C.Confort Urban, a marcat locurile, le-a numerotat și a asfaltat apoi aleile dintre blocuri, așa că acum, locuitorii din zonă, dar și cei care își duc copiii la creșa, grădinița și școala din apropiere au unde să își parcheze mașinile. Echipele de muncitori lucrează în continuare la înființarea unor noi parcări în mai multe zone din oraș. Se acționează acum pe străzile Mălinului, Tulcei, Păun Pincio și Dreptății, unde garajele demolate vor face loc altor câtorva zeci de locuri de parcare pentru autoturismele riveranilor. #parcariinloculgarajelor#primariaconstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Miercuri, 3 aprilie 2019

Echipele de muncitori lucrează în continuare la înființarea unor noi parcări în mai multe zone din oraș. Se acționează acum pe străzile Mălinului, Tulcei, Păun Pincio și Dreptății, unde garajele demolate vor face loc altor câteva zeci de locuri de parcare pentru autoturismele riveranilor.

Articolul precedent„Să vină titlul la Constanța!” Începe play-off-ul
Articolul următorComisar de la Penitenciarul Tulcea, reținut pentru că le ducea deținuților telefoane mobile