Primăria Municipiului Constanța va monta, începând de luni, 11.03.2019, în zona peninsulară, noile indicatoare rutiere precum și stâlpișorii care interzic accesul. Pentru moment, în zona peninsulară pot intra toate autovehiculele, iar constănțenii vor fi informați în timp util despre data la care vor avea acces doar posesorii de permis.

Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis. Începând cu data de 15 martie 2019, constănțenii pot depune cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

Documentele se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail [email protected] iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul.

Mai multe detalii despre documentele necesare obținerii permiselor de acces puteți afla accesând linkul următor: http://www.primaria-constanta.ro/arhiva/detalii-stire?nws=56b88971-8a60-65e9-84cc-ff0000670d49&tip=Comunicate

 

Articolul precedentZeci de amenzi date de polițiștii locali
Articolul următorDăruiește Aripi de 8 Martie – eveniment caritabil pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer