Un eveniment caritabil, care va aduna fonduri pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer, va fi organizat, vineri, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Asociația Dăruiește Aripi, împreună cu Dana Nălbaru, în parteneriat cu Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și Grupul de Inițiativă Minerva invită publicul la un eveniment caritabil elegant, în seara zilei de 8 Martie, la Constanța. Evenimentul va aduna fonduri pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer de la Centrul Medical Focus (compartimentul de onco-hematologie pediatrica de la Spitalul Judeţean Constanta), copiilor nou născuți, din sud estul României, care vor avea curând o secție modernă de terapie intensivă în spitalul din Constanța, pentru susținerea tuturor copiilor din proiectele Asociației Dăruiește Aripi. Artiștii se reunesc în această seară a generozității și frumuseții pentru a susține binele copiilor.

„Pentru a ajuta un număr cât mai mare de copii, avem nevoie de sprijinul fiecărui om generos. Fiecare donație poate fi o șansă în plus la viață pentru un copil, care va fi îngrijit mai bine în orașul lui, în țara lui. Vrem ca această seară a celebrării femeilor să fie o amintire de neuitat pentru toți cei prezenți și un semn de generozitate pentru cei mici”, spune Alina Pătrăhău, fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi.

În seara Galei caritabile Dăruiește Aripi de 8 Martie, publicul este așteptat de la ora 17.00 în foaierul Teatrului Oleg Danovski, unde Dana Nălbaru va vorbi despre modul în care iubirea se transformă în generozitate și viață cu adevărat împlinită. Evenimentul va continua cu un program de arii celebre, recital de poezie și o expoziție de pictură, unde vor fi licitate lucrări în beneficiul asociației.

Unele dintre cele mai prestigioase voci de operă și operetă ale României: Daniela Vlădescu, Ana Maria Donose (prim solista Operei Naționale din Iași) Cosmin Marcovici (tenor, Directorul Teatrului Național din Iași), Stefan Popov (Teatrul Național de Operetă Ion Dacian din București), Smaranda Drăghici, Lucia Mihalache și mulți alții, împreună cu actori și artiști plastici consacrați, își unesc forțele pentru a susţine binele copiilor.

Comunitatea de oameni generoși va interacționa în cadrul unui cocktail elegant, urmat de spectacolul de operetă ”Liliacul” de Johann Strauss fiul.

Biletele la acest eveniment, care sunt donații recomandate către Dăruiește Aripi, sunt disponibile pe daruiestearipi.ro și facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi.

Asociația Dăruiește Aripi derulează din anul 2014 cel mai mare proiect asumat de un ONG din Constața – reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou – Născuți și a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Articolul precedentPermise de acces pentru zona peninsulară
Articolul următorA vrut să ajungă cu mașina la spalatorie și s-a oprit în lac