Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a obținut o performanță de excepție la Cupa “Născut pentru Lupte”, trei medalii, din care una de aur și două de argint.

Sala Polivalentă din Pitesti a găzduit în perioada 22 – 24 iunie, Cupa “Născut pentru Lupte”, organizată de Federaţia Romana de Lupte. La competiţie au participat peste 350 de sportivi cu vârsta cuprinsă între 7-8 și 9-10 ani, din toată țara.

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, a participat cu 4 sportivi pregătiţi de antrenorul Papazu George și au obținu 3 medalii, una de aur ți două de argint.

La categoria 47kg, Bogdan Hanu a urcat pe prima treaptă a podiumului devenind campion național, pe locul doi cu medalie de argint au fost Popa Robert la categoria 25 kg și Ali Surj la categoria 29 kg. Pe locul 5 s-a clasat Catana Andrei la categoria 29 kg..

„Toti sportivii au luptat frumos, au luptat cu ambiţie, optimism şi foarte mult curaj. Au dat tot ce au avut mai bun. Cei mai mulţi sunt la început de carieră sportivă şi au făcut o figură foarte frumoasă,” au declarat oficialii clubului.

Articolul precedentSocietatea ornitologică îi invită din nou pe constănțeni să ajute la protecția berzelor
Articolul următorPersoanele fizice își pot plăti obligațiile bugetare, fără comisioane, la CEC