Jandarmii au surprins în Mamaia, patru persoane care aveau asupra lor şase pliculeţe autosigilante transparente şi o folie de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie şi un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa, aflați, în perioada 1 – 4 iunie, în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Pescărie, staţiunea Mamaia, au prins patru persoane cu vârste cuprinse între 23-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit şase pliculeţe autosigilante transparente şi o folie de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie şi un aparat de mărunţit sub formă cilindrică care prezenta la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător.

Pliculeţele autosigilante, aparatul de mărunţit, folia de aluminiu şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

 

Articolul precedent„Mircea” a părăsit Portul Constanța pentru marșul internațional de instrucție
Articolul următorUn bărbat a fost rănit grav pe trecerea de pietoni