Poliţiştii de frontieră au confiscat  parfumuri contrafăcute în valoare de peste 30.000 lei, găsite într-un autocar în Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche. 

În data de 13.12.2018, în jurul orei 05.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul  pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Au descoperit ascunse în bagajul unui constînțean,S.E., în vârstă de 53 de ani, 45 flacoane cu parfum, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana  a declarat că a achiziţionat parfumurile din Turcia, pentru  a le comercializa în România, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Produsele, în valoare de aproximativ 30.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor,  poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentBărbat reținut după ce a șantajat o tânără, cerându-i să întrețină relații sexuale
Articolul următorMărfuri din China de peste 63.000 de lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea