Un bărbat din Constanța a fost reținut de polițiști după ce a șantajat o tânără, pe care o cunoscuse pe rețelele de socializare, cerându-i să întrețină relații sexuale. El este recidivist, ispășind o condamnare pentru același fel de infracțiune.

Potrivit polițiștilor, constănțeanul, în vârstă de 36 de an, a cunoscut pe o rețea de socializare o tânără de 21 de ani, din Brăila. El i-a cerut acesteia să întrețină relații sexuale și, pentru că a fost refuzat, a amenințat-o, în mai multe rânduri, cu publicarea unor fotografii și filmulețe în care tânăra apărea în imagini compromițătoare.

În cursul zilei de miercuri, anchetatori ai Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au realizat un flagrant, în zona Gării CFR din Constanța, iar în urma probatoriului administrat în cauză, l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. El va fi dus, joi, în fața unei instanțe de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul în cauză este recidivist, fiind liberat din penitenciar la data de 23 octombrie, după ce fusese condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracțiuni de șantaj.

Articolul precedentAvertizare. Pe Autostrada București – Constanța se circulă îngreunat din cauza ceții
Articolul următorParfumuri contrafăcute, confiscate la Vama Veche