Dosare penale pentru mai mulți șoferi opriți noaptea trecută de polițiști în trafic pe străzile din municipiul Constanța.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 01.24, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Yokohama, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină. Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

 

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Traian, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină. Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

 

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 23.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Democrației din municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis. Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

 

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fără a deține permis de conducere pentru nicio cateorie de vehicule.

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRecord de amenzi date de polițiștii constănțeni în minivacanța de Rusalii
Articolul următorIncendiu la o casă din Constanța. Podul, cuprins de flăcări