A apărut o nouă metodă de înșelare a constănțenilor care cumpără țigări netimbrate, cărora li se oferă cartoane atent sigilate, dar care nu conțin pachete cu țigări.

Urmare a controalelor organizate și desfășurate zilnic de către Direcția Generală Poliția Locală Constanța pe linia de combatere a comerțului stradal neautorizat cu țigări netimbrate s-a constatat o reducere a fenomenului, transmit reprezentanții instituției.

Aceștia precizează însă că, în prezent, asistăm la o nouă metodă prin care cumpărătorilor li se oferă cartoane atent sigilate, care nu conțin pachete cu țigări.

Un astfel de exemplu a fost descoperit joi, când, în timpul unei acțiuni în piața Tomis 3, polițiștii locali au găsit abandonate pe domeniul public trei cartoane sigilate, având inscripția unei mărci de produse din tutun, iar la desfacerea acestora s-a constatat faptul că în loc de pachete cu țigări se aflau resturi din materiale din hârtie folosite la ambalarea unor produse.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor să se alăture demersurilor Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru eradicarea acestui fenomen și să nu mai cumpere produse din tutun de la comercianții ambulanți, deși prețul mic îi încântă”, transmit reprezentanții DGPLC.

Articolul precedentWeekend dedicat femeii, la Constanța!
Articolul următor12.536 de elevi constănțeni vor susține simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale