Senatorul PSD de Constanța, Nicolae Moga, apreciază că PSD va face o opoziție constructivă, acum după ce Guvernul Dăncilă a căzut în urma moțiunii de cenzură de joi. El a atras însă atenția că până atunci se va face „o curățare a partidului de trădători”.

Senatorul Nicolae Moga a declarat, vineri, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD din Constanța, că moțiunea de cenzură prin care a fost demis Guvernul Dăncilă a fost „un act democratic”, dar spune că „aceasta a fost inițiată de președintele României, care s-a implicat grosolan în acte neconstituționale”. „În Constituție președintele are un rol bine definit, de mediator. El trebuie sa fie președintele tuturor românilor. Probabil că toate lucrurile astea, mai devreme au mai târziu, o să-l coste”, a declarat Nicolae Moga.

Senatorul PSD Moga spune că PSD va face o opoziție „serioasă și constructivă”, dar până atunci urmează o „curățare a partidului”. „Există o perioadă, de după demiterea Guvernului, de curățare a acestui partid. Pentru că, am văzut cu toții, cei care au trădat au fost cei care au avut cele mai multe satisfacții și cele mai multe oportunități din partea Partidului Social Democrat”, a mai afirmat Moga, făcând referire în special la deputații Mihăiță Găină şi Gabriel Petrea, care au votat la moțiunea de cenzură.

Articolul precedentAtenție șoferi: de mâine amenzi mărite pentru utilizarea telefonului la volan!!
Articolul următorBulevardul Mamaia din Constanța se modernizează!