Primăria Constanța a început lucrări ample de reabilitare pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân. Trotuarele au fost decopertate, iar echipele de muncitori lucrează acum la refacerea lor cu pavele și borduri moderne.

„Se lucrează la trotuare, veți vedea spațiul verde de pe mijloc refăcut în totalitate, cu sistem de irigații funcțional, cu o vegetație frumoasă, deci tot bulevardul Mamaia, de la I.G. Duca până la Mircea cel Bătrân este în renovare, urmează bulevardul Tomis, de la Capitol până la Victoria”, a declarat primarul Decebal Făgădău.

trotuare

Bulevardul Mamaia se modernizează!Primăria Municipiului Constanța a început lucrări ample de reabilitare pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între străzile I.Ghe.Duca și Mircea cel Bătrân.Trotuarele au fost decopertate iar echipele de muncitori lucrează acum la refacerea lor cu pavele și borduri moderne. “Se lucrează la trotuare, veți vedea spațiul verde de pe mijloc refăcut în totalitate, cu sistem de irigații funcțional, cu o vegetație frumoasă, deci tot bulevardul Mamaia, de la I.Ghe.Duca până la Mircea cel Bătrân este în renovare, urmează bulevardul Tomis, de la Capitol până la Victoria, a declarat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău”.Locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.Vă mulțumim pentru înțelegere.#trotuaremamaia#primariaconstanta

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 11 octombrie 2019

De asemenea, noaptea trecută a început și acțiunea de tăiere a stâlpilor de pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între pasarela de la Satul de Vacanță și strada Mircea cel Bătrân pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către oraș. Lucrările se derulează în cursul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier. Demontarea stâlpilor a început după ce, în urmă cu puțin timp, operatorii de rețele de comunicații au tăiat cablurile aeriene introduse anterior în subteran.

Locuitorii orașului sunt rugați să nu parcheze autoturismele în zona în care se desfășoară lucrările și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

Articolul precedentNicolae Moga: PSD va face opoziție serioasă și constructivă (VIDEO)
Articolul următorTârgul de toamnă al ofertelor educaţionale din învăţământul profesional