Omul de afaceri Mohammad Murad si-a anunțat candidatura ca independent  la Primăria Constanța. 

Murad, Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a deschis oficial sâmbătă seara Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, iar cu acest prilej a făcut şi anunţul legat de candidatura la Primăria Constanţa.

“În viaţă, când asumi o răspundere şi ai un eşec, trebuie să îl asumi. Din păcate, clasa politică are un eşec şi în special în administraţia locală. Are un eşec pentru că nu am putut noi ani de zile, din toate punctele de vedere să schimbăm lucrurile în aşa fel încât să nu fim miraţi cât de frumos este în Turcia, în Grecia, în Italia sau în Franţa. Cred că după 30 de ani aş fi putut să pun un pariu cu orice primar de aici sau din altă parte că sunt în stare să termin Complexul Amfiteatru – Belvedere – Panoramic în patru luni sau cinci luni de zile, iar el să nu poată să termine tunsul ierbii? Credeţi că aşa e normal? Nu”, a spus Mohammad Murad.

El a precizat că doreşte să dea înapoi oamenilor tot ce a acumulat până în prezent şi a menţionat că îi respectă pe toţi candidaţii la funcţia de primar al Constanţei. Sloganul său, “Un primar care te ascultă”.

„Nu voi fi adversar pentru niciun partid polic. Dar în viață când ai un eșec, trebuie să îl asumi. Din păcate actuala clasă politică are un eșec în a administra Constanța”, a afirmat Murad.Omul de afaceri anunță că săptămâna viitoare își va lansa oficial candidatura, precum și programul de guvernare a municipiului Constanța.

Pentru funcţia de primar al Constanţei şi-au anunţat candidatura până în prezent senatorul PNL Vergil Chiţac, deputatul USR Stelian Ion, fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre , Corina Martin și  Horia Constantinescu.