Ediția din luna februarie a TINIMTEX deschide sezonul cumpărăturilor din această primavară.  Expozanții prezenți în această perioadă la târg, propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor  atractive pentru cumpărători.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia  și reunește circa 115 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tară,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.5 % din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare. Din totalul participanţilor ~ 70 % sunt producători, iar comercianţi ~ 30 % .

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Noul an vine cu noi tendințe, iar dacă vrem să fim in pas cu moda, trebuie să aflăm care vor fi principalele noutăți ale acestei primăveri.

 

 

 

 

Articolul precedentRestricții de circulație impuse de meciul pe care HC Dobrogea Sud Constanța îl joacă luni
Articolul următorStarea de sănătate a instructorului din avionul ce s-a prăbușit la Tuzla este stabilă