Două femei în vârstă din Constanța au fost înșelate în ultimele 24 de ore cu zeci de mii de lei, de persoane necunoscute care au folosit „Metoda Accidentul”, polițiștii încercând acum să dea de urma făptașilor.

Potrivit polițiștilor constănțeni, duminică noapte, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 68 de ani, cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix, de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informând-o că a suferit un accident și este la spital. Vocea necunoscută i-a solicitat suma de 4.000 de euro pentru a fi transportată la București. Femeia a oferit suma de 18.400 de lei unui bărbat necunoscut.

O faptă similară s-a petrecut luni dimineață, în jurul orei 02.00, când o femeie în vârstă de 87 de ani, din Constanța, a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind medic, informând-o că fiica acesteia a suferit un accident și este la spital. Ulterior, în discuția telefonică a intervenit și o voce feminină, care s-a recomandat ca fiind fiica persoanei vârstnice. Bătrâna a oferit suma de 10.000 de lei unui bărbat necunoscut care s-a prezentat la domiciliul acesteia.

Polițiștii constănțeni au deschis anchete în cele două cauze pentru identificarea autorilor, depistarea acestora și tragerea lor la răspundere penală.

Articolul precedent„Săptămâna cadeţilor” la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” din Constanța
Articolul următorDe mâine începe furnizarea agentului termic pentru încălzire în Constanța