Nouă pliculeţe ce conţineau fragmente de substanţă vegetală au fost găsite de jandarmii din Medgidia, asupra unui  tânăr  în vârstă de 20 ani.

        În cursul nopţii trecute, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmeri a observat în zona silozului din municipiul Medgidia un tânăr care a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea autospecialei. A fost prins în scurt timp pe străzile adiacente şi le-a povestit jandarmilor că intenţiona să găsească un loc mai retras, pentru a se relaxa cu cu ajutorul etnobotanicelor.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tânărului 9 pacheţele confecţionate din folie de aluminiu, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii  au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale şi au  condus persoana în cauză la Poliţia municipiului Medgidia, în vederea continuării cercetărilor.

Imagine

Articolul precedentTuriștii ar putea fi testați când intră într-o stațiune pe LITORAL
Articolul următorContrabandă în vremea epidemiei de coronavirus. Câinele polițist Pobaza „a mirosit” țigările ascunse pe o navă